Geachte gast,

Heeft u genoten van uw verblijf in onze villa?

Of wellicht heeft u nog tips voor ons?

Wij nodigen u uit om uw ervaring met ons wilt delen!

 

Hans en Evelyn

 

Commentaren: 4
 • #4

  Merwin Smit (donderdag, 27 april 2017 18:01)

  Ik heb paar erg leuke dagen gehad met jullie. Het weer was geweldig, waarvoor het zwembad goed van pas kwam, en de omgeving was erg mooi. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd wat ik erg leuk vond, met als hoogtepunt het golfen. Volgende keer zullen Carlinde en ik wel winnen ;). Over het algemeen heb ik een fantastisch paar dagen gehad en wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie gastvrijheid. Dank jullie wel, het was erg leuk!

 • #3

  Inge Oortgiesen (donderdag, 01 december 2016 21:56)

  Ik heb enorm genoten van het verblijf in jullie huis. Het voelde als een warme deken. Sfeervol ingericht. Alle voorzieningen aanwezig. Afwasmachine, wasmachine en droger. Zelfs een fohn. In de omgeving zijn er veel mogelijkheden voor een uitstapje of activiteit. Wandelen, golfen. vissen. Een dagje Bordeaux is zeker een aanrader. Erg mooie en gezellige stad. Ik kom zeker een keer terug en ga jullie huis aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een huis voor de vakantie. Bedankt.

 • #2

  Inge (woensdag, 30 november 2016 22:37)

  Paar geweldige dagen gehad in huis nr 116. Zeer sfeervol ingericht huis van alle gemakken voorzien. Uitstekende bedden en zelfs twee badkamers! Op Bordeaux gevlogen en meteen de stad bekeken( mooi!). In twee uurtjes rijden naar Le Chat. Mooi park, van alles te doen. Prachtige omgeving. Leuk om te fietsen, wandelen, vissen, zwemmen en zelfs golfen op de baan vlak naast het park. Kom graag weer terug!

 • #1

  Johan (dinsdag, 22 november 2016 23:45)

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in nummer 116. Dichtbij de receptie, het zwembad en alle overige voorzieningen. Eigen wifi en heerlijke ligstoelen. De kinderen hebben volop genoten, wij dus ook!